Artikler

Inspirerende artikler om mennesker i erhvervslivet

Artikler

Inspirerende artikler om mennesker i erhvervslivet

Her finder du nogle af de artikler som Peter og Torben har skrevet, der kan give indsigter i mennesker i erhvervslivet i flere aspekter.

Hvorfor blev Danmark
verdensmestre i håndbold?

Det umiddelbare svar vil jo være, at de spillede godt håndbold og er gode til det. Det er også helt rigtigt….men hvorfor spillede de så godt håndbold til VM og med masser af ro og overskud?

Jeg er sikker på, at en af de væsentlige årsager er, at de har en træner/leder med en menneskelig tilgang!

Skrevet af Torben Lorentsen den 4. februar 2019

Læs artiklen

Har generation Y
ingen respekt?

Eller er det de øvrige generationer der ikke forstår arbejdsmarkedets STØRSTE generation – Generation Y?

Jeg har haft fornøjelsen af at interviewe Lill Darling på 29 år, der aldersmæssigt står lige midt i generation Y. Lill arbejder til daglig som rekrutteringsspecialist i en større dansk koncern.

Skrevet af Torben Lorentsen den 21. januar 2019

Læs artiklen

Vedvarende succes i salg og vækst

Fremtidens SUCCES i salg og stabil vækst i en virksomhed – forudsætter at kompetencerne i virksomhedsfundamentet er fuldstændigt på plads.

Vi oplever ofte, at når vi spørger salgsfolk eller ledere / virksomhedsejere om – hvor er det nøjagtigt, at I gør den følelsesmæssige forskel hos kunderne eller hvad er forskellen som DIN virksomhed gør – i forhold til øvrige i samme branche?

Skrevet af Peter Dam den 6. januar 2019

Læs artiklen

Hvad giver positiv energi – for dig

Føler du dig tappet for energi om eftermiddagen, når dagen slutter og måske endda synker sammen i stolen når du kommer hjem? Måske er det så slemt, at du mandag aften sidder og glæder dig til at det bliver weekend igen?

Så er det godt nok tegn på – at DU skal se lidt på DIT liv og helt generelt det som du bruger dit liv på?

Skrevet af Peter Dam den 27. oktober 2018

Læs artiklen

Hvorfor er du ikke blevet til mere Torben?

Sådan spurgte min rare svigerfar mig en aften fornylig og ja, jeg grinede. Herefter fulgte en kommentar fra min svigerfar ”Du er så dygtig til mange ting, så hvorfor er du ikke blevet til mere?…ja, jeg ved jo selvfølgelig ikke hvor meget du tjener – du har da ikke spurgt om du kan låne nogle penge af mig endnu…” :-)

Skrevet af Torben Lorentsen den 21. oktober 2018

Læs artiklen

Er jeg som kunde vigtig?

Jeg var i dag på et apotek i Østjylland, for at købe nogle Treo. Et lille hyggeligt apotek. Da jeg kommer ind af døren og ser mig omkring for at finde et sted, at trække et nummer. Bemærker jeg, at der er 2 medarbejdere bag disken. Den ene travlt optaget af telefonen (formentlig med en kunde) og den anden ved at færdiggøre en kunde.

Skrevet af Torben Lorentsen den 28. februar 2018

Læs artiklen
Kontakt Passion360