Om Peter

Om Peter Dam

 

Jeg hedder Peter Dam og er certificeret livsmentor og uddannet Leadership coach.

Jeg er 57 år og far til 3 børn, samt lykkelig gift.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at udleve deres indre drøm – samt lytte til hjertet og holde balance i privat- og karrierelivet.

Som ung er jeg håndværksuddannet, men har i over 25 arbejdet med personligt salg, primært i erhvervslivet og på mange forskellige niveauer. Det har givet mig store kompetencer inden for salg, salgsledelse og værdiskabende salg, samt hvordan man skaber loyale kunder og en stabil vækst i en virksomhed.

Det har været lige fra de hurtige ordrer og til de store, flere år lange projektsalg.

Det har primært været gennem værdiskabelse af teams og samarbejde mellem forskellige personligheder, samt strategi og planlægningen af den stabile vækst i virksomheden.

Jeg har indset i min salgsledelse og karriere, at succes og vækst handler om aktivt at gøre det som man har planlagt at gøre – men når man så ikke gør det alligevel, har det ofte noget med vores personlige følelser at gøre og derfor har følelser en kæmpe indflydelse på om vi i virkeligheden udfører handlingen som skaber forvandlingen til succes.

Succes i fremtidens salg, ledelse og ikke mindst kundekontakt, handler om at være den man er, at være autentisk og være bevidst om sin personlige unikke egenskaber som person.

Igennem mit lange liv, har jeg fået rigtig mange indsigter, som gør mig til den som jeg er i dag og har igennem livet indset, at der er nogle livsindsigter som hjælper til at finde og mærke de rigtige beslutninger i livet og dermed guides man til de rigtige og mest lykkelige beslutninger i livet. Dette gælder hele vejen rundt, både personligt, familiært og ikke mindst job / karrieremæssigt.

Tingene er i min verden uadskillelige – hvis man vil have et lykkeligt og succesfyldt liv.

Torben Lorentsen og jeg har startet Passion360 ud fra vores egne livserfaringer, både privat og karrieremæssigt som sælgere, ledere og medarbejder.

Vi har begge fået nogle meget brugbare og livsmæssige indsigter, som vi er ekstremt passioneret for at give videre, som vi begge har mærket og set konsekvenser af. Når man kan mærke og følge de rigtige beslutninger i livet, har man muligheden for at skabe det passionerede og lykkelige liv.

Alle udfordringer, positive som negative i livet, har en indsigt og gave som man får med, på vejen, i sit liv – det er det som mange kalder livsindsigter eller livserfaringer, men hvis man får lært også at se årsagen eller hvad man skulle lære af udfordringen – så flytter man sig ubeskriveligt i livet og finder vejen til det lykkelige liv.

Jeg bruger efter bedste evne de livsindsigter, erfaringer og uddannelser som jeg har fået i mit liv – til at kunne give den synergi, som der skal til for at kunne hjælpe andre mennesker til deres lykke og mening med livet.

Peter Dam

➠ Vision, mission og værdier

➠ Om Passion360

➠ Om Torben

 

Lukket for kommentarer.