Om Torben

Om Torben Lorentsen

 

Jeg hedder Torben Lorentsen og er certificeret Livsmentor. Der er hele 42 år til jeg runder de 100 år ☺

Jeg brænder rigtig meget for, at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi, på det der giver mening i DERES liv. Det gør jeg når jeg er sammen med min familie, på det personlige plan og som underviser og foredragsholder – især i Passion360

Jeg er en passioneret og autentisk personlighed, der anvender mine følelser til at være lige den som jeg gerne vil være.

Mine personlige indsigter kommer bl.a. af “Livets skole”, der indeholder skilsmisser, en dejlig søn på 21 år og jeg bor nu sammen med min skønne kæreste og hendes dejlige datter på 16 år.

I hele min erhvervskarriere har jeg beskæftiget mig med salg og en stor del af tiden også med ledelse.

Min erfaring i detailhandel kommer fra min tid som selvstændig fotohandler, samt en lang periode med ansvar for et koncept målrettet mod detailhandlen og sidst som sparringspartner i en frivillig detailkæde.

Jeg har i ca. 20 år også beskæftiget mig med projekt- og kontraktsalg til detailhandel og andre virksomheder. Så salgserfaringen er bred.

Jeg har gennem min erhvervskarriere, i flere omgange, haft ledelsesansvar overfor forskellige medarbejdergrupper/-typer. Ligesom jeg også har også mærket manglende ledelse…

Min erhvervserfaring kombineret med min store menneskeindsigt, viden om sensitivitet og viden om de 4 forskellige generationer, som vi ser i erhvervslivet, gør at jeg ser vigtigheden i, at lede medarbejdere, som de mennesker de er, hver især.

Den vigtigste uddannelse, der har ændret mig og min livsretning, er uden tvivl ”Certificeret Livsmentor”. Livsmentor uddannelsen har lært mig, at se mennesker, som dem de er og at alle mennesker har nogle unikke egenskaber – vi er alle hele mennesker. Det har virkelig fået mine øjne op for vigtigheden af passion og hvad det betyder for vore resultater i livet. En anden vigtig uddannelse, der har givet mig bevidsthed om hjertets og følelsernes betydning for vore handlinger og resultater, er “Master i hjertets bevidsthed”. Vores passion er vores drivkraft og handling fra hjertet skaber forvandling!

Livsmentor uddannelsen har også lært mig, at bruge min intuition, til bl.a. at tage de rigtige beslutninger på markant kortere tid.

Med de livsindsigter som ovenstående har givet mig, har jeg sammen med Peter Dam skabt Passion360, hvor vi glæder os til at styrke din virksomheds fundament med uddannelse, workshops, foredrag og sparring indenfor salg, kundeservice, ledelse og teamwork.

For mig er den bedste leder, en leder, der får medarbejderne til at elske det de laver og de resultater de opnår. Det gøres med taknemmelighed, ærlighed, ydmyghed, åbenhed og følelser.

Jeg glæder mig vildt meget, til at hjælpe DIG og DINE kolleger til, at anvende jeres følelser, passion, personlighed og autenticitet, til at skabe værdien i virksomhedens fundament.

Du er velkommen til at læse mere om, hvad Torben bruger sit liv på her: torbenlorentsen.dk

Torben Lorentsen

➠ Vision, mission og værdier

➠ Om Passion360

➠ Om Peter

 

 

Lukket for kommentarer.