Virksomhedsfundament

Virksomhedsfundament

 

Virksomhedsfundamentet skabes af emotionelle handlinger

 

Virksomhedsfundamentet er det der skaber det UDTRYK, der giver omverdenen (kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere mv.) et INDTRYK af virksomheden, det er ligeledes det der skaber det AFTRYK, som omverdenen husker virksomheden for.

 

Vision, mission og værdier

Virksomhedsfundamentet indtil nu er skabt ud fra virksomhedens historie og er det som er UDTRYKT i omverdenen.

Ejerledere/bestyrelse kan ikke ændre på historikken og fortiden – de kan ændre virksomhedens fremtidige virksomhedsfundament.

For at ændre det fremtidige virksomhedsfundament, starter det med virksomhedens vision, mission og værdier, der bør udformes ud fra ejernes passion og formål.

 

Leder og medarbejdere

For at virksomhedsfundamentet lever, er det vigtigt, at ledere og medarbejderes passion stemmer overens med vison, mission og værdier.

Lederens fornemste opgave, er at holde og opbygge virksomhedsfundamentet, samt udleve missionen og værdierne gennem passionerede medarbejdere, der gennem deres unikke personlighed og autentiske væremåde skaber grundlaget for vækst.

 

Passion

Leder og medarbejderes passion kommer fra deres indre kompas. Det er det der giver mennesker positiv energi samt hvor de kan se et højere formål og mening med det de gør. Passion kommer indefra og er drivkraften i ethvert menneske.

 

Personlighed og autenticitet

Du kan have en påtaget personlighed eller en autentisk personlighed!

Din personlighed skabes af måden du udlever din passion på og den du føler du reelt er eller den rolle du påtager dig at være. Det er din personlighed, der er med til at  skabe din attitude. Når din attitude kommer fra den personlighed du reelt føler du er, er du autentisk i din udstråling og du opfattes som sådan af omverdenen. Ærlighed er indbegrebet af autentisitet for dig selv og omverdenen. 

Den du føler du reelt er, er ganske enkelt din autentiske personlighed. Du er DIG.

 

Følelser

Følelser, det lyder bekendt ikke?

Noget de fleste nok mener at kende rigtig godt. For nogle mennesker, bliver følelser beskrevet som en del af deres “drive”, for andre bruges følelser, som en undskyldning for en uhensigtsmæssig adfærd eller handling. 

Vore følelser styrer os på mange måder, både i forhold til vores humør, fokus og behov. Følelser er ikke noget, de fleste tillægger en stor betydning. Manglende fokus på vore følelser og forståelsen af dem, er tankevækkende, taget i betragtning af, hvor meget energi mange bruger på at kontrollere og træne sine tanker. Faktisk er det ofte vore følelser der skaber vore tanker.

Det er dine følelser og dine emotionelle handlinger, der skaber din passion, personlighed og autentisitet.

 

Det er først når du kan rumme dig selv, at andre kan rumme dig

 

Virksomhedsfundament

Det reelle virksomhedsfundament skabes, når ledere og medarbejdere, ved hjælp af deres passion, autentiske personlighed og følelser, udlever den vision, mission og værdier, som ejerledere/bestyrelse har udarbejdet.

Virksomhedsfundamentet er det der skaber det UDTRYK, der giver omverdenen (kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere mv.) et INDTRYK af virksomheden, det er ligeledes det der skaber det AFTRYK, som omverdenen husker virksomheden for.

 

Fremtidens virksomhedsfundament handler om mennesker

 

➠ Kontakt nu 

➠ Andre siger

➠ Forside

 

Lukket for kommentarer.