Om Passion360

Om Passion360 – det handler om mennesker!

Virksomhedsfundamentet i Passion360 udleves gennem Peter og Torbens autentiske personlighed. 

Peter og Torben hjælper på autentisk vis virksomheder med at skabe synergi mellem firmaets vision og medarbejdernes passion, med det formål at skabe bedre bundlinje samt større arbejdsglæde og medarbejdertilfredshed. Ligesom vi brænder for at hjælpe sælgere til, at anvende deres autentiske personlighed til et værdiskabende og troværdigt salg.

Vi tilbyder foredrag, individuelle virksomhedsforløb samt Passion360 netværksgruppe.

Vi hjælper virksomheder med at skabe virksomhedsfundamentet, ved hjælp af autentiske og emotionelle bindinger til kunder og medarbejdere.

En virksomheds fundament er bygget op af passionerede medarbejdere der gennem deres personlighed og autentiske væremåde overfor kolleger og kunder skaber grundlaget for vækst.

Dine resultater handler rigtig meget om DINE følelser. Vi anvender Emographics, der er et værktøj til personlighedsanalyse baseret på følelser.

Torben og Peter er 2 forskellige personligheder med en fælles passion og ud fra dette er Passion360’s virksomhedsfundament skabt, af vores egen autentiske ærlighed, åbenhed og ligeværdige tillid både til os selv og andre mennesker.

Dette afspejles i alt hvad vi siger og gør, samt det vi giver videre til alle andre, som måtte ønske og have modet til, at blive endnu mere autentisk og nærværende i alt det DE gør, ved uddannelse, workshops, foredrag og sparring indenfor salg, kundeservice, ledelse og teamwork.

Det handler om mennesker 

– det hele menneske med passion, autentisk personlighed og følelser.

Med passioneret hilsen

Peter Dam og Torben Lorentsen

Stiftere, mentorer og undervisere

 

➠ Vision, mission og værdier

➠ Om Torben

➠ Om Peter

 

 

Lukket for kommentarer.