Om Emographics

 

Det handler om MENNESKER

 

Her er værktøjet du og dine medarbejdere kan bruge til at optimere dine og medarbejdernes ressourcer både individuelt og i teams.

Værktøjet vil optimere DIT og dine sælgeres salgsarbejde, ligesom det er perfekt til anvendelse i alle teams, lager, økonomi, produktion og ledelse med mere.

  • Har du prøvet det, at du planlægger et kundemøde til sidste detalje, omkring hvordan det hele skal foregå og efter mødet kan du konstatere, at du slet ikke fik sagt og gjort de ting som du havde planlagt?
  • Har du prøvet det, at du planlægger alt det som du skal på en dag, og når dagen er omme har du lavet alt muligt andet, du slet ikke havde planlagt? Og det var ikke udefra kommende ting der var årsagen, det var ”bare” fordi du hele tiden ”kom til” at gøre noget andet………………

Det har vi! Og vi har nu fundet værktøjet, der kan vise årsagen til det og hvordan du kan ændre det……………..

Vil du have, at dine medarbejdere lever og arbejder som ”DET HELE MENNESKE”?

Hvad er Emographics?

Emographics er et online værktøj der hjælper dig som medarbejder, samt hele virksomheden til større arbejdslyst, trivsel og anvendelse af alle resurserne på den gode måde.

Arketypetesten fra Emographics er det optimale værktøj, til at sammensætte teams på den bedste måde, da det giver indsigterne i hvordan de stærkeste resurser sammensættes, så der i fællesskab skabes den optimale synergi og arbejdslyst.

Emotional States testen hjælper dig som enkeltperson, med at se hvordan du har det i nuet og dermed gøre din arbejdsdag bedst mulig. Yderligere får du muligheden for at se i nuet, hvor du har din største motivation til at skabe de bedste resulter, på de forskellige tidspunkter.

Lederen får hjælpeværktøjet til, at se hvordan de enkelte team trives og har det her og nu.

Det giver den proaktive leder muligheden for, at foretage ændringer eller tiltag i sit team, og dermed optimere motivationen i teamet eller blandt medarbejderne.

Fremtidens virksomheder vil fokusere mere på EQ end på IQ. Emographics er det eneste værktøj der bygger på EQ – din følelsesmæssige intelligens.

 

Tør du få indsigten i din virksomheds EQ?

Emographics er udviklet og stiftet i Danmark i 2017 af Nichlas Farup, baseret på mere end 16 års viden, kombineret med anerkendte forskningsresultater fra nutiden.

Du kan læse mere om Emographics her 

Samarbejdet mellem Passion360 og Emographics indebærer, at Peter og Torben er certificerede konsulenter til, at rådgive, sælge og anvende Emographics online værktøjer.

Vil du vide mere om, hvad Emographics kan gøre for DIG og din virksomhed, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

 

 

Er du klar over….?

Er du bevidst om dine følelser og hvordan de påvirker dig?

 

➠ Kontakt nu 

➠ Andre siger

➠ Forside

Lukket for kommentarer.